Mini Paríž v Nitre

Počúvate občas francúzske šansóny a sníva sa vám o makrónkach? Obdivujete šmrnc Parížanok a interiér by ste si najradšej zariadili do biela so sofistikovanými prvkami a rozkošnosťami? Milujete capuccino a kytica tulipánov vám spraví lepší deň?
Ak sa so všetkým súhlasíte a možno ste za monitorom vykríkli stotožnené "áno", potom poznám miesto, kde si to užijete. V Nitre. Na Kupeckej. Lebo tam je mini Paríž. Volá sa Elisabeth Patisserie.
Toto miesto som spoznala ešte začiatkom zimného semestra, keď sme si v prvý deň išli sadnúť na kávu, smoothie či chutný koláčik a široká vydláždená ulica nás zaviedla k mileným stoličkám. Samozrejme, nakukla som do vnútra a už vtedy som vedela, že tu niekedy chcem fotiť nejakú tú svoju mikrokolekciu. S kokosovou makrónkou v ruke som poobdivovala interiér plný rozkošných kresielok, pár malých lampičiek s akrylovými korálkami a farebné kresby na stenách. Všetko je to také milo feminínne, púdrové, zladené ale zároveň mierne chaotické, skrátka originálne. Veď posúďte sami...





Výroba takéhoto capuccina je nepochybne pozitívnym znakom cukrárne.





Sen s fotením mikrokolekcie v tomto dizajnovom interiéri sa splnil a v ďalších príspevkoch vám ukážem novú kolekciu na jar/leto 2016 by Vivien Mihalish v prostredí nitrianskeho Paríža.

Tešíte sa? 

Komentáre

Obľúbené príspevky